Arròs camperol en Paella, de pollastre de corral, costella de porc, carabassa, rovellons i verdures de temporada, per a 4 persones:

Cap a temps que volíem fer un arròs en Paella amb carabassa i rovellons, i estant en el camp i a l’hivern, era el moment per a cuinar un arròs de carn (tot desossat i pelat, com si fora de senyoret) i amb verdures de temporada.

Es tira el aove en la paella. Se sofrigen les verdures i els rovellons, i es retiren.

A continuació se sofrig el pollastre i les costelles. Quan estiguen bé dorades, s’afigen l’all, el pebre roig i la tomaca, i es deixa reduir. S’afig l’aigua, i es deixa que bulla durant 20-25 min a foc mitjà. Durant la cocció, es va corregint de sal. I abans de posar l’arròs,

s’agafen les costelles i es desossen. Es tira l’arròs varietat Albufera d’Arròs Tartana, i es reparteix uniformement. Als 4-5 min es corregeix de sal i es tira la infusió de safrà. Aquesta varietat d’arròs necessita: 8-10 min a foc intens, 6-7 min a foc mig-baix, més un parell de minuts a foc fort per a fer el “socarrat”. Quan falten 4-5 min de cocció, s’afig una rameta de romer. Una vegada reposat l’arròs uns 5-8 min, a gaudir-lo!

Ingredients:

40 cl de aove.

8 trossos xicotets de cuixes i contracuixes desossades.

8 costelles de porc.

16 daus de carabassa.

100 g de faves.

100 g d’alls tendres.

4 carxofes.

200 g de rovellons.

2 alls picats.

2 cullerades de pebre roig dolç.

2 tomaques de pera ratllatdes.

21 l d’aigua per a fer el caldo.

400 g d’arròs de “Tancat” varietat Albufera d’Arròs Tartana.

40 brins de safrà D.O. La Manxa, infusionat.

1 toc de romer.

Sal al gust.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *